4:19 PM

I'm done with chemo chapter 4.

My beta HCG update:
Levels were at start: 779 539 (21 Nov 2008)
wk 1: 573108
wk 2: 5401
wk 3: 2793
wk 4: 7697
wk 5: 14 428
wk 6: 13470 ---- Start with Mtx
wk 7: 15322 … cycle 1
wk 8: 291 … cycle 1
wk 9: 231 … cycle 2
wk 10: 90 … cycle 2
wk 11: 246 … cycle 3
wk 12: 351 … cycle 3
wk 13: 4 … cycle 4
wk 14: less than 2 … cycle 4
wk 15: less than 2… cycle 4


Alhamdullillah, my beta-HCG has drop to normal level - that is below 2 for non-pregnant lady.

But, yang tak best nye, even beta-HCG dah drop to normal, I still have to complete my chemo course that would up til 6 cycle. I just finished 4, another 2 to go : bile dah baik ni (sort of dah baik la), macam malas je nak buat chemo.. argh... 2 cycle = 20 days = 10 days to be pricked.
Sigh.. sigh...

1 Response to "Alhamdullillah"

  1. ajasu Says:

    AN, alhamdulillah.... kuat semangat An, 4 cycle sudah, lagi 2 cycle An. kalau ko leh lepas 4 cycle... pasti boleh 2 cycle tuh. bape banyak perkataan cycle daaa aku nih. Ok once ko abis 6 cycle.. abis dah hangover ko, call me. You deserve a treat girl... ;)

Post a Comment

  • Followers